Eye X.Lite 110 Control Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.300,00 kr Special Price 999,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
110
Balance
Hovedlet
Hovedstørrelse
460 cm2
Strengemønster
14 x 18
Opstrenget med
Eye
Grip
Eye

Kendetegnende for Eye X.Lite 110 Control squashketcheren er den ultralette vægt og en stiv ramme, der betyder en meget direkte respons og super lækker kontrol. Denne ketcher tillader dig mildt sagt at gøre lidt af hvert med bolden og efterlader din modstander med følelsen af konstant at måtte gætte på, hvor dit næste angrebsslag havner.

Generelt om Eyes ketchere
Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren.

Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen.

Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene.

Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start. En sådan streng koster typisk 200 kr. at få sat i sin ketcher.

Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.