Eye X.Lite 130 Control Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
1.200,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
130
Balance
Neutral
Hovedstørrelse
490 cm2
Strengemønster
14 x 18
Opstrenget med
Eye
Grip
Eye
Eye X.Lite 130 Control Squashketcher

Den spanske fighter, Borja 'El Toro' Golan, æder sine modstandere op med denne ketcher, der skaber slagkraften ret nemt. Du får et lækkert sweetspot og masser af power til at trykke squashbolden rundt i alle fire hjørner.

Generelt om Eyes ketchere
Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren.

Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen.

Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene.

Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start. En sådan streng koster typisk 200 kr. at få sat i sin ketcher.

Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.