Eye X.Lite 120 Control Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.299,00 kr Special Price 899,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
120
Balance
Neutral
Hovedstørrelse
490 cm2
Strengemønster
14 x 18
Opstrenget med
Eye
Grip
Eye
Eye X.Lite 120 Control Squashketcher

Sammenlignet med 110 grams udgaven får du 10 gram mere i ketcherhovedet, hvilket giver øget momentum i dit sving. Du får et stort, tilgivende sweetspot, der kombineret med lidt ekstra vægt mod ketcherhovedet gør dig i stand til at angribe bolden og sætte din modstander under massivt pres.

Den fire-dobbelte verdensmester, Amr Shabana, refereres ofte til som 'The maestro' med henvisning til hans elegante og intelligente squashspil. Shabana spiller med X.Lite 120 Control ketcheren, og selvom den nu pensionerede legende ikke længere er at finde på PSA-touren, er han stadig en ekstremt populær og beundret skikkelse på den internationale squashscene. Selvom du ikke nødvendigvis rammer bolden lige så perfekt som Shabana, får du med X.Lite 120 Control-ketcheren en virkelig lækker squash-ske med alle muligheder for at spille underholdende angrebssquash.

Generelt om Eyes ketchere
Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren.

Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen.

Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene.

Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start. En sådan streng koster typisk 200 kr. at få sat i sin ketcher.

Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.