Eye V.Lite 125 Control Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.199,00 kr Special Price 849,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
125
Balance
Neutral
Hovedstørrelse
477 cm2
Strengemønster
14 x 18
Opstrenget med
Eye
Grip
Eye
Eye V.Lite 125 Control squashketcheren har et aflangt ketcherhoved og en stiv ramme. Du får med andre ord et lidt mindre sweetspot end ved de runde ketcherhoveder, men hvis du har en god teknik og generelt rammer bolden i centrum, får du med V.Lite 125 control ketcheren et fantastisk slagvåben med formidabel kontrol.

Sammenligner du ketcheren med V.Lite 115 Control, giver 125 grams udgaven dig mere power, da de 10 ekstra gram ligger i hovedet.

Ketcheren benyttes af egyptiske Mazen Hesham, The Black Falcon, der med et offensivt anlagt spil aldrig er bange for at vise sin modstander alle banens fire hjørner i et hæsblæsende tempo.

Generelt om Eyes ketchere
Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren.

Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen.

Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene.

Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start.

Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.