Vores butik på Frederiksberg er lukket t.o.m. den 7/2 - Afhentning og ombytning af varer i butikken kan ske efter aftale

+

Tilmeld nyhedsbrevet

Squashlife er klart de største indenfor squash og du skal da have glæde heraf

Ny-29%

Eye V.Lite 125 Control Squashketcher

Eye V.Lite 125 Control squashketcheren er ideel for den angrebsivrige squashspiller, der angriber sin modstander med mange forskellige slag, heriblandt vollyes, drops og 'flicks'.

På lager (1-2 dages levering)

Pris: 1.199,00 kr

Special Price 849,00 kr

* Påkrævede felter

Eye V.Lite 125 Control Squashketcher 849,00 kr

BRUG FOR HJÆLP?

Tlf. 28927220 eller chat nederst til højre FAQ

Kom på besøg :-)

Få personlig service og samme fantastiske priser på H. C Ørstedsvej 39b, 1879 Frb. C.

HURTIG LEVERING

Fri fragt ved køb for over 999,-

Største udvalg

Vi udvælger nøje de produkter, der giver dig bedst value for money

Beskrivelse
Detaljer
Eye V.Lite 125 Control squashketcheren har et aflangt ketcherhoved og en stiv ramme. Du får med andre ord et lidt mindre sweetspot end ved de runde ketcherhoveder, men hvis du har en god teknik og generelt rammer bolden i centrum, får du med V.Lite 125 control ketcheren et fantastisk slagvåben med formidabel kontrol. Sammenligner du ketcheren med V.Lite 115 Control, giver 125 grams udgaven dig mere power, da de 10 ekstra gram ligger i hovedet. Ketcheren benyttes af egyptiske Mazen Hesham, The Black Falcon, der med et offensivt anlagt spil aldrig er bange for at vise sin modstander alle banens fire hjørner i et hæsblæsende tempo. Generelt om Eyes ketchere Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren. Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen. Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene. Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start. Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.
Yderligere information
Yderligere information
Vægt 125
Balance Neutral
Hovedstørrelse 477
Strengemønster 14 x 18
Opstrenget med Eye
Grip Eye
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
12 stk. Eye Squashbolde (2 gule prikker) 12 stk. Eye Squashbolde (2 gule prikker)

Pris: 225,00 kr

Special Price 175,00 kr

Ned til: 160,00 kr