Eye V.Lite 120 Control Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.199,00 kr Special Price 699,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
120
Balance
Neutral
Hovedstørrelse
500 cm2
Strengemønster
14 x 18
Opstrenget med
Eye
Grip
Eye
Eye V.Lite 120 Control Squashketcher

Eye V.Lite 120 Control squashketcheren har et aflangt ketcherhoved og en semi-stiv ramme. Du får et stort sweetspot, som sikrer dig god kontrol - også selvom du ikke rammer lige i centrum hver gang.

Sammenligner du ketcheren med V.Lite 110 Control, giver 120 grams udgaven dig mere power, da de 10 ekstra gram ligger i hovedet.

Det fysiske pragteksemplar Fares Dessouki, på PSA-touren kaldet 'Fearless Fares', spiller med denne ketcher, der tillader ham at diktere spillet gennem et solidt træf på bolden.

Generelt om Eyes ketchere
Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren.

Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen.

Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene.

Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start. En sådan streng koster typisk 200 kr. at få sat i sin ketcher.

Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.