2 stk Eye V.Lite 110 Power Squashketchere

Vejlende udsalgspris...
Pris: 3.298,00 kr Special Price 1.348,50 kr
Lagerstatus: På lager
2 stk Eye V.Lite 110 Power Squashketchere - TILBUD

Eye V.Lite 110 Power er utrolig let og giver dig derfor alle muligheder for at manøvrere din squashketcher i position til at slå et hvilket som helst slag. Hvis du leder efter en meget let ketcher, som samtidig stadig giver dig power i sit spil, er dette ketcheren for dig.

Ketcheren benyttes af blandt andre den franske landsholdsspiller, Coline Aumard.

Generelt om Eyes ketchere
Ingen bumper strips: Hos næsten alle andre ketcher brands opererer man med en beskyttelsesrem af plastic på ketcherhovedet for at beskytte rammen mod kontakt med væggen. For at gøre ketcheren op til 16% lettere og derved opnå en bedre balanceret ketcher undlader Eye bumper strips. Eye forsikrer i den forbindelse om, at de udelukkende anvender materialer i højeste kvalitet, og henviser til en undersøgelse, der viser, at bumperen i hele 96% af tilfældene ikke har nogen betydning for et brud i ketcheren.

Power-modellerne: Har et strengemønster på 12 x 17. Det relativt store mellemrum mellem strengene giver dig mere slagkraft som af en øget trampolineffekt, når bolden rammer strengene og kastes tilbage igen.

Control-modellerne: Har et strengemønster på 14 x 18. Det tættere strengemønster betyder et bedre touch med strengene.

Strengen: Eyes topmodeller leveres med kvalitetsstrenge fra start. En sådan streng koster typisk 200 kr. at få sat i sin ketcher.

Der medfølger ikke cover til dette produkt, da Eye ikke producerer covers.