Black Knight

13 Varer

Verdens nok bedste juniorketcher. Supet let indeholdende den nyeste teknologi. 
Ekstremt let ketcher skræddersyet til dig, der bruger håndleddet og ønsker fuld frihed til at udføre et hvilket som helst slag på squashbanen. Som prikken over i'et får du topstrenge og super grip på ketcheren fra start.
Unik ketcher med stort slagfelt, super strenge og brutal slagkraft. Ideelt våben til squashspilleren, der elsker at smadre til bolden!
Den nyeste udgave af den ekstremt populære Ion Cannon PS. Her får du lige et forbedret design og fem gram mere i ketcheren for ekstra power.
Manøvredygtighed og kontrol i absolut verdensklasse
Den populære Black Knight Quicksilver i en endnu mere slagkraftig udgave! 10 gram mere i rammen for ekstra power.
Squashketcher i absolut topklasse i lækkert design. 
Black Knight Quicksilver LT squashketcheren er perfekt til "badmintonspilleren", der er god til at bruge håndleddet i sine slag og er hurtig og angrebsivrig med ketcheren.
Black Knight Ion X-Force Wiegandt - komplet squashketcher opstrenget med Ashaway Powernick.
Unikt design, lækker kontrol-streng og masser af slagkraft. What's not to like? Læs mere her
Black Knight Ion X-Force Wiegandt - komplet squashketcher opstrenget med den gule Ashaway Micronick. 
Black Knight Ion X-Force K Squashketcher
Designet specifikt med målet om at være den letteste ketcher med mest slagkraft. Anbefalet og benyttet af legenden, John White.

Køb din nye Black Knight squashketcher nedenfor. 

Black Knight er Squashlifes mest solgte squash brand. Det canadiske mærke leverer den nyeste teknologi og bedre strenge og grips end de fleste. 

Black Knights squashketchere bruges bla. af den dobbelte verdensmester David Palmer, den engelske mester Daryl Selby og den 4-dobbelte og regerende danske mester Morten Wiegandt Sørensen.