Salming Kobra Squashsko (Magmared/Black)

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.199,00 kr Special Price 899,00 kr
Lagerstatus: På lager

Bredde
Normal
Skovægt
Let
Stabilitet
Fremragende
Stødabsorbering
Fremragende
Salming Kobra Squashsko (Magmared/Black)

Denne topmodel opfylder alle krav til en squashsko i verdensklasse: Den er stødabsorberende, stabil og let! Disse egenskaber gør Kobra i stand til at lade dig præstere på højeste niveau på squashbanen, hvor især hælen og stabiliteten sættes på prøve grundet de konstante retningsskift og yderpositioner i squash.

Salmings 'RollBar' teknologi på indersiden af ydersålen gør det lettere for foden af rulle indad og giver dine tæer et bedre afsæt, når du skal fremad på banen og hente et drop. Salmings velkendte 'EXO 3 Skeleton' teknologi er samtidig garant for at stabilisere din fod ved sidelæns bevægelser og derved reducere presset på dine led og undersiden af din forfod.

Som en ekstra sikring i hælen har Salming udviklet en 'Ergo Heel Cup', der er en lille smule længere end i mange andre sko for at stabilisere hælen, hvilket er ekstremt vigtigt i squash. Undersiden af sålen er fremstillet af en speciel blanding af gummi, der er ekstremt holdbar og designet til at give dig den bedst mulige kontakt med alle typer af indendørs gulve.

OBS: Vær opmærksom på, at selvom Salmings Race modeller og Kobra modeller officielt er samme størrelse og længde, er Kobra skoen en lille smule mindre. Hvis du tidligere har spillet i en Race model og skifter til Kobra, bør du derfor bestille Kobraen i nummeret større.