Bullpadel Hack Padelbat

Vejlende udsalgspris...
2.495,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
370
Balance
Hovedtung
Hovedstørrelse
Nej cm2
Strengemønster
-
Opstrenget med
-
Grip
Bullpadel

Med padelbattet Bullpadel Hack får du et bat fra absolut øverste hylde. Hack er fremstillet specielt til at give battet en øget stivhed for ekstra god kontrol ved 'off centre hits, når du ikke rammer bolden midt i battet.

Dette padel tennis bat giver dig ekstraordinær slagtkraft via en hovedtung balance og et diamantformet hoved, som du virkelig kan sætte tryk i bolden med. Hack bruges til daglig af den spanske verdensstjerne, Paqiuto Navarro.

Battets skum er fra BlackEva, som er at betragte som blandt markedets bedste. En anden lækker detalje er, at padel battet er fremstillet ved hjælp af 'Vibradrive'-teknologien, der reducerer vibrationen i slaget.

Dette padelbat indeholder desuden Bullpadels "Nerve-teknologi", der indebærer et indhak i siden af battet for at øge sitvheden og mindske vægten.

Som det er tilfældet i hele Bullpadels Pro Line-serie, har Hack ekstra beskyttelse i form af et tyndt lag at metal øverst i toppen af battet. Battets holdbarhed styrkes yderligere af en carbon-belagt overflade.

Er du på udkig efter et padelbat af højeste karat og med stor power, er Bullpadel Hack et oplagt valg.