Om Squashlife - En squashbutik i København

  

Danmarks første og eneste rigtige specialbutik for squashspillere og samtidig det billigste sted at handle alt dit squashudstyr. Vores squash shop ligger i København tæt ved søerne i Webersgade 12, 2100 København Ø. Den gade der er ensrettet ud af byen, hvor Sølvgade er det ind mod byen, de fleste har kørt forbi butikken, men den kan være lidt svær at få øje på.

Se krak kort her

Åbningstider:

Mandag - fredag 10.00-17.30     Lørdag kl.  10.00-14.00 

I squashbutikken vil du blive betjent af specialister indenfor squash, heriblandt den mangedobbelte og regerende danske mester i squash, Morten Wiegandt Sørensen. Du vil også ofte møde Casper Kloster, der er et af landers allerstørste talenter og en del af A-landsholdstruppen. Kasper kan guide dig til at vælge den bedste squashketcher til dit behov. Lars Kleiminger, vores kommunikationsmedarbejder og 1. divisions squashspiller er også at finde i butikken næsten hver dag.  En gang i mellem vil du også i butikken kunne møder den danske mester i dame- og mixdouble Sissel Trap. Vi vil sørge for du får den allerbedste betjening og samtidig handle til de billigste priser. 

Parkering:

Der er parkering lige foran døren. Skulle der være optaget, er der gode parkeringsmuligheder i Stockholmsgade eller i Øster Farimagsgade, et minuts gang fra squashbutikken. Nu er det også blevet lovligt at parkere i kartoffelrækkerne, så nu er der slet ingen undskyld for ikke at komme og besøge os :-)

 Husk at der skal trækkes p-billet alle steder i København.