+

Tilmeld nyhedsbrevet

Squashlife er klart de største indenfor squash og du skal da have glæde heraf

1 til 10 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Banebooking i ketchersportsklubber

onsdag den 13. maj 2020 11.33.24 Europe/Copenhagen

5 'must haves' i dit bookingsystem til at øge indtægten i ketchersportsklubben

Indkomst fra pay and play-spil og konvertering af gæster til faste medlemmer udgør en vigtig, men også forsømt, indtægtskilde i mange ketchersportsklubber. Nogle klubber glemmer at opkræve penge for pay and play- og gæstespil, mens andre slet ikke tilbyder denne mulighed, fordi deres nuværende bookingsystem ikke kan håndtere det. Konsekvensen er, at man mister indtægt fra anlæggets besøgende, der potentielt kunne være blevet konverteret til faste medlemmer.

Denne artikel forklarer hvordan ketchersportsklubben kan øge sine indtægter med et fleksibelt bookingsystem, der gør det nemt for gæster og potentielle medlemmer at booke en bane og på samme tid sikrer, at klubben modtager betaling herfor.

 

1. Online betalinger 

For at kunne generere indtægt på gæster og pay and play-spillere kræver det først og fremmest, at dit bookingsystem kan håndtere betalinger online nemt og sikkert. Det er langt at foretrække, at brugeren betaler for sin banetid, mens bookingen foretages. Så er det gjort, og når folk først har betalt, øges sandsynligheden også for, at de rent faktisk møder op og bruger banetiden. Bookingsystemet skal samtidig være i stand til at håndtere forskellige brugertyper, heriblandt medlemmer, gæster og pay and play-spillere og forskellige vilkår for disse. 

 

 

2. Opsætning af forskellige priser

For at kunne opnå en indtægt fra pay and play-spil samt gæstespil stiller den moderne ketchersportsklub også krav til fleksibiliteten i et bookingsystem. Der skal således kunne opsættes forskellige priser baseret på, om en gæst booker med en anden gæst, om en gæst booker alene eller om gæsten er sammen med et eksisterende medlem. Og hvad hvis gæsten ønsker at leje ketchere og bolde?

Et bookingsystem kan tillige øge foreningens indtjening ved at give mulighed for at variere prisen for en banebooking på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Ofte er banetider inden for 'normal arbejdstid' ikke lige så tungt besatte som tiderne i 'prime time'. Derfor giver det god mening at variere priserne alt efter tidspunktet på dagen samt hvilken ugedag, der er tale om.   

 

3. Synlighed

 

Et velfungerende bookingsystem kan ikke bidrage til at skabe indtægt, hvis ikke potentielle medlemmer kan finde det. Derfor er det nødvendigt, at hjemmesiden, som bookingsystemet kan tilgås via, er optimeret til at rangere højest muligt i søgninger på f.eks. Google. Her er unikt indhold og relevante links på hjemmesiden centrale elementer. En måde at opnå dette på er gennem en hjemmeside, der ikke kun opdateres af én person 3-4 gange om året. I stedet bør man udnytte det store potentiale for brugergenereret indhold fra medlemmer og gæster ved at give dem muligheden for at lave opslag eller blot kommentere på opslag på klubbernes hjemmesider. 

 

 

4. Nem adgang

Nem adgang til klubbens banebookingsystem er lig med flere banebookinger. I et samfund hvor alt skal gå hurtigt forventer potentielle ketchersportsudøvere, at det er nemt at finde klubben og booke en bane. Det er derfor vigtigt, at din hjemmesides besøgende kan tilgå dit bookingsystem med 1-2 klik fra forsiden. Hvis nye spillere skal lede på diverse undersider, eller måske endda dirigeres hen til et eksternt bookingsystem, er der øget risiko for, at vedkommende mister tålmodigheden og fortsætter sin søgen efter en klub andetsteds.  

 

 

5. Tilgang via mobilen

 

I takt med at mobiltelefonen har overhalet pc'en som den foretrukne enhed til brug af internettet stiller det nye krav til ketchersportsklubbens bookingsystem. Det skal være optimeret til visning på mindre skærme - og endnu bedre - det skal kunne tilgås via en app til iOS og Android. På den måde kan gæster og medlemmer nemt foretage en banebooking fra telefonen, når det passer dem.  

 

Sportyfriends bookingsystem

Langt fra alle bookingsystemer er bygget til at dække ovenstående 5 behov. Sportyfriends, som er et komplet administrationssystem til sportsklubber og foreninger, inkluderer et bookingsystem, der leverer ovenstående og mere til. Læs her, hvordan Sportyfriends' bookingsystem kan hjælpe din klub med at øge indtægten og gøre det nemmere for gæster og medlemmer at booke baner. 

 

Udgivet i Diverse information af Morten Wiegandt

Indlægssåler kan være effektivt for dig, der oplever smerter i fødderne, knæene, hofterne eller i ryggen, når du spiller squash eller dyrker motion generelt. I denne guide vilSquashlife hjælpe dig på vej med, hvornår du bør investere i indlægssåler, samt hvad du skal overveje, når du køber dem.

Læs mere
Udgivet i Diverse tip om squash af Morten Wiegandt

Sådan vælger du din squash ketcher - dette bør du overveje

tirsdag den 11. september 2018 14.26.37 Europe/Copenhagen

I dette indlæg vil vi hjælpe dig med, hvad du skal være opmærksom på ved købet af din næste squash ketcher. Hos Squashlife gør vi vores bedste for at give dig alle de nødvendige informationer, der sikrer dig det perfekte udstyr, som kan hjælpe dig med at forbedre dit spil. Det er ofte meget personligt, hvad man som spiller sætter pris på. Derfor går vi her i dybden med de vigtigste parametre, der kan hjælpe dig i valget af squashketcher.

Læs mere
Udgivet i Diverse tip om squash af Morten Wiegandt

Opstrengningsguide

torsdag den 18. maj 2017 12.31.28 Europe/Copenhagen

Er du i tvivl om noget i forbindelse med opstrengning? Fortvivl ej! Læs vores guide om opstrengning

Læs mere
Udgivet i Diverse tip om squash af Morten Wiegandt

Hvordan vælger man sine sko til squash

onsdag den 8. juni 2011 14.44.32 Europe/Copenhagen

Hvorfor købe specielle sko til squash? Hvad er de vigtigste egenskaber ved squashsko? Her kan du læse gode råd til køb af den rigtige squashsko. 

Læs mere
Udgivet i Diverse tip om squash af Morten Wiegandt

Øvelse #4 Længdekamp

torsdag den 1. juli 2010 11.26.15 Europe/Copenhagen

Ved at lave denne øvelse træner du dit grundspil i squash. Du øver, at få dine længdere til at sidde dybt og tæt på siddevæggene samtidig med, at du får trænet at holde koncentrationen under de lange dueller. Læs her hvordan en længdekamp spilles.Læs mere
Udgivet i Øvelser af Morten Wiegandt

Øvelse #3 Boast - Kryds

torsdag den 1. juli 2010 11.25.06 Europe/Copenhagen

Som navnet antyder, sætter øvelsen fokus på to slag i squash, nemlig boast og kryds. Øvelsens formål er at træne det hårde, flade kryds oppe fra den forreste del af banen, så du presser din modstander mest muligt. Samtidig træner du også at slå et boast på et kryds, hvilket for mange spillere kan give udfordringer, da det kræver en god timing. Læs her hvordan øvelsen udføres.Læs mere
Udgivet i Øvelser af Morten Wiegandt

Øvelse #2 Boast - Længde (Drive)

torsdag den 1. juli 2010 11.24.29 Europe/Copenhagen

Hvis du gerne vil forbedre dine længder og boasts i squash, er dette en rigtig god øvelse. Den bliver desuden også brugt af mange som opvarmning inden en squashkamp. Læs her hvordan den udføres.Læs mere
Udgivet i Øvelser af Morten Wiegandt

Øvelse #1 Drop(oplæg) - Længde

torsdag den 1. juli 2010 11.23.48 Europe/Copenhagen

Træn dine slag og bliv en bedre squashspiller. Denne øvelse forbedrer dine længder og din boldføling. Læs her hvordan øvelsen drop-længde udføres.Læs mere
Udgivet i Øvelser af Morten Wiegandt

Op med ketcheren

torsdag den 1. juli 2010 11.22.04 Europe/Copenhagen

For at sikre at du er bedst muligt forberedt til at slå dit næste slag, er det vigtigt, at du holder din squashketcher op foran dig omkring mavehøjde. Dette sikrer, at du er klar til at slå dit næste slag.Læs mere
Udgivet i Diverse tip om squash af Morten Wiegandt

1 til 10 af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3