Grip er en af de ting, mange squashspillere desværre ikke går så meget op i, hvilket der bestemt burde laves om på. Et nyt grip kan forbedre ens spil betydeligt, derfor spil aldrig med et gammelt eller et originalt grip (altså det grip, der sidder på ketcheren fra start af). Et nyt grip kan erhverves for omkring 30 kr. og er bestemt alle pengene værd. Grunden til at et godt grip er vigtigt, er at din ketcher ellers vil bevæge sig i hånden på dig når der slås til bolde, og der derfor både mistes præcision og slagkraft i dit spil, hvilket jo er en rimelig væsentlig del af squash. 

Et dårligt eller slidt grip kan også nemmere give vabler på hænderne.

Et grip bør max bruges en måneds tid, før det udskiftes. Dette skyldes at grippet med tiden mister evnen til at absorbere sved, og derved vil blive glat at spille med. De fleste elite spillere skifter deres grip minimum en gang hveranden uge, så det ikke påvirker deres spil negativt. Husk at tage original grippet af før der sættes et nyt grip på, ellers vil det blive alt for tykt at holde om, hvis du da ikke har en meget stor hånd. 

Der findes desværre ikke så mange gode grips, men de mærker vi umiddelbart har gode erfaringer med er CX Pro, Karakal og Prince. En grip ændrer sig meget når der bliver svedt på det, så lad dig ikke narre blot fordi et grip virker godt når det er nyt. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere råd.

Det vil snart blive muligt at købe grips her på www.squashlife.dk