Lær af de bedste kan forstås på flere måder. Man kan både lære af de bedste ved at spille/blive trænet af dem, men da dette ikke er alle forundt, kan man i hvert fald altid unde sig selv at se de bedste spille. Dette kan være 1. holds spillerne i ens egen klub, det kan være ved at se dvd'er med topsquash, men det kan også være ved at overvære diverse elitedivisionskampe eller turneringer. Næste weekends(27-29/1) DM i Skinderskovhallen i Herlev er alletiders chance for at se de bedste danske spillere i aktion.

Man kan meget nemt komme til bare at sidde og blive imponeret over hvor hurtigt topspillerne bevæger sig, men man bør også se på måden de spiller. Taktisk er squash på højt plan som regel meget afventende. Man spiller bolden sikkert tæt på sidevæggen eller væk fra modstanderen og venter så på en åbning, hvor man evt. kan afgøre bolden. Dette kunne mange motionister lære meget af.

Læg også mærke til løbemønsteret og de lange stræk ud til bolden.

Teknikken kan variere lidt og kan nogle gange være svær at kopiere, men prøv alligevel at lægge mærke til det. Man kan også sagtens slippe afsted med at stille et par spørgsmål til spillerne, selvfølgelig kun når de ikke spiller eller er ved at forberede sig.

Squash ses ikke så tit i tv, så man må opsøge det lidt selv eller købe dvd'er. Vi regner med indenfor et par uger at det bliver muligt at købe squasdvd'er på squashlife.

Så opfordringen herfra lyder tag makkeren under armen og mød op til DM i Herlev eller ved en anden lejleghed, hvis du skulle være forhindret.