Noget af det bedste du kan gøre for at presse din modstander, er at komme hurtigt ind og slå til bolden, dette bevirker at din modstander vil have mindre tid til at gøre sig klar til at hente og slå den næste bold. Med at komme hurtigt ind på bolden menes, at man om muligt slår til bolden før den har ramt bagvæggen, flugter/volley'er på de bolden man nu kan komme til at gøre det på, eller løber til bolden på bolde hvor man bare kunne have ventet på at den kommer ned til en selv.

Det er vigtigt for at kunne gøre dette, at man hver gang man har slået til boldet bevæger sig ind mod midten af banen (T'et) og ikke bare står og hænger nede bagved, da der bliver spillet flest lange bolde. Sørg ligeledes for at have ketcheren klar og ikke hængende nede langs siden af kroppen, da det så vil tage for lang tid at få den op.

Husk at allerede på servereturneringen kan du sætte din modstander under stort pres, ved at komme ind i bolden og slå den langt og lige. Dette slag vil sætte din modstander under størst muligt pres fra begyndelsen af duellen og er samtidigt det mest sikre slag at slå. Alt er svært i starten, men prøv det til træning og accepter at der kommer nogle fejl i begyndelsen og det kan virke stressende. Det er bare en spørgsmål om tilvænning og vil man være rigtig god er det helt afgørende at kunne. Held og lykke...