+

Tilmeld nyhedsbrevet

Squashlife er klart de største indenfor squash og du skal da have glæde heraf

Modtag RSS

Om os

Squashlife - Din specialbutik i squash

Vi er Danmarks første og største specialbutik for squashspillere.

Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.

Os bag disken

I forretningen glæder vi os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det squashudstyr, der passer til dine behov. Vores team består af folk, der alle er specialister inden for squash:

Morten Trap Wiegandt: Ejeren af Squashlife, 4-dobbelt dansk mester og tidligere professionel spiller på PSA Touren. Han ved alt, hvad der er værd at vide om squash – og så lidt mere. Morten er i forretningen fast om torsdagen. Morten er desuden Danmarks mest erfarne squashtræner, så hvis du vil forbedre dit spil, uanset niveau, er undervisning hos Morten vejen frem.

Sissel Trap Wiegandt: Sissel er mange gange dansk mester i både mix- og damedouble samt for hold. Yderligere er hun professionel træner hos os med mange års erfaring med undervisning på alle niveauer. Sissel har ikke skemalagte arbejdstider i forretningen, men hun hjælper regelmæssigt til, når der er brug for et par ekstra hænder. Derudover er hun butikkens kreative kraft

Lars Kleimminger: Lars har 13 års erfaring inden for squash bl.a. som aktiv spiller i 1.division og 8 år som bestyrelsesmedlem i Birkerød Squashklub. Med sin baggrund inden for kommunikation sørger han for, at www.squashlife.dk er opdateret med de nyeste produkter, tilbud og selvfølgelig alt muligt salgsgas, så du ender med at købe for meget mere, end du egentlig havde planlagt

Morten Jaksland: Jaksland har tidligere spillet i elitedivisionen i squash, men har nu hovedfokus på racketlon, hvor han ligger top 5 i verden. Han er butikkens bedste opstrenger og er i butikken dagligt

Morten Fisker: Fisker er en af dem i Danmark, som har været i squashbranchen allerlængst og med allermest erfaring indenfor squash udstyr. Han er altid klar til en snak omkring squash generelt eller andet der kunne have interesse.

Kasper Pedersen: Kasper er vores yngste og nyeste medlem i vores team, og har, udover han 14 årige karriere i squashverden, kastet sig over padelsporten i Danmark. Hvis du har et spørgsmål angående padel, så er han manden du skal gå til. Kasper er fast i butikken hver mandag.

Åbningstider

Mandag – fredag: Kl.10.00-17.30.

Lørdag: Kl.10.00-14.00.

Søn- og helligdage: Lukket.

Parkering

Der er parkering lige foran døren. Husk at der skal trækkes p-billet alle steder i København.