Årsmedlemskab hos Squashanalysis.com (Online Squash Camp)

Vejlende udsalgspris...
Pris: 550,00 kr Special Price 375,00 kr
Lagerstatus: På lager

Mere Information

Årsmedlemskab hos Squashanalysis.com (Online Squash Camp) Du kan se et par squashvideoer nedenfor helt gratis og begynde at lære allerede nu.

Nu har du chancen for at forbedre dit squashspil markant - og det endda til en meget lav pris! Vi har nemlig indgået et samarbejde med australske Squashanalysis.com, der udbyder nogle af markedets efter vores vurdering klart bedste undervisningsvideoer til squash. 

Videoerne henvender sig til spillere på alle niveauer, lige fra begyndere til elite. Med Online Squash Camp abonnementet får du en ny undervisningsvideo leveret til din inbox hver eneste uge i et helt år - dvs. hele 52 videoer der trin for trin guider dig til at forbedre din squash. Undervisningsmaterialet er udbejdet af særdeles kompetente trænere med over 30 års erfaring, og der er her tale om noget af det allerbedste squash undervisning, som vi endnu har set. Vil du forbedre dit spil, er dette en unik mulighed! 

Praktisk information

Når du køber abonnementet til Squashanalysis.com, kontaktes du efterfølgende direkte på e-mail, hvor du modtager login til sitet.