2 stk. Victor MP 140 Black Squashketchere

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.598,00 kr Special Price 999,00 kr
Lagerstatus: På lager
Tilbud på 2 stk. Victor MP 140 Squashketchere

Victor MP 140 squashketcheren er blandt andet yderst velegnet til dig, der har spillet med en (for) tung aluminiumsketcher og nu ønsker at opgradere til en grafitketcher. Det kan også være til dig, der er forholdsvis ny i squash (du har spillet 0-2 år) og vil have en god ketcher til at starte med. Du har måske lånt din medspillers ketcher et par gange, eller du har lejet en ketcher og ønsker nu at udvikle dit spil med noget bedre og lettere.

Ketcheren er ensbetydende med utrolig slagkraft. Den er fremstillet med Wave Tech-teknologi, der gør rammen ekstra stabil. En stærk og stabil ketcherramme er især en fordel, når du skal tage de svære bolde, der ligger tæt op ad væggen. Med Victor MP 140 behøver du ikke være bange for, at den er skrøbelig. Samtidig hjælper den dig med at sætte fart i bolden, hvilket blandt andet er en fordel, hvis teknikken mangler lidt finpudsning.

Med sine 140 gram får du også en lidt mere solid ketcher end de lette ketchere på 125-130 gram. Mange antager fejlagtigt, at en squashketcher er bedre, jo lettere den er. Som ny spiller eller som motionist kan det ofte være en fordel med lidt mere "gods" i ketcheren. Derfor er Victor MP 140 et rigtig fint valg.

Alt i alt får du med Victor MP 140 squashketcherne en stabil og powerfuld grafitketcher til en utroligt god tilbudspris.