Dunlop Precision Ultimate Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.199,00 kr Special Price 799,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
132
Balance
Hovedlet
Hovedstørrelse
500 cm2
Strengemønster
16 x 19
Opstrenget med
Fabriksstreng
Grip
Fabriksgrip

Med Dunlop Precision Ultimate squashketcheren får du et styk utrolig god kontrol-ketcher spækket med den seneste teknologi fra én af markedets mest erfarne aktører. En hovedlet balance og et stort, ovalt ketcherhoved sikrer dig et rigtig godt touch til de præcise slag i squash.

Sammenlignet med Dunlops Precision Elite ketcher er Ultimate en lille smule lettere og derfor en lidt hurtigere ketcher.

Ligesom i forrige udgave af Ultimate-ketcheren fortsætter Dunlop brugen af 'Aero skin' teknologien, hvor man inspireret af hajens skind har forsøgt at skabe en mere aerodynamisk overflade på ketcheren, der tillader den et mere frit sving gennem luften. Den øgede svinghastighed giver dig mere power i dit slag og det gør det nemmere for dig at slå dig fri i pressede situationer.

I deres nye Precision-serie introducerer Dunlop ydermere deres 'CX Grommets'. Dette indebærer kort fortalt, at ketcherens 'grommets' sidder lidt dybere i rammen, hvilket reducerer vindmodstanden og gør dit sving med ketcheren hurtigere. Derudover øger Dunlops MoS2 teknologi grommets' holdbarhed med helt op til 40%, hvilket er en stor fordel for spillere, der har en tendens til at slide disse i stykker.

Alt i alt en meget komplet ketcher med uforlignelig kontrol fra Dunlop.