Dunlop Precision Elite Squashketcher

Vejlende udsalgspris...
Pris: 1.199,00 kr Special Price 799,00 kr
Lagerstatus: På lager

Vægt
135
Balance
Hovedlet
Hovedstørrelse
500 cm2
Strengemønster
14 x 16
Opstrenget med
Fabriksstreng
Grip
Fabriksgrip

Dunlop Precision Elite squashketcheren har meget at byde på. Rent ketchermæssigt giver den dig meget af det hele med sine 135 gram, hovedlette balance og banebrydende teknologi. Den er samtidig videreudviklingen af den franske verdensstjerne, Gregory Gaultiers, mangeårige favoritketcher.

Sammenlignet med Precision Ultimate er Elite få gram tungere, hvilket giver dig en tand mere slagkraft, når du har tiden til at svinge ketcheren fuldt igennem.

Ligesom i forrige udgave af Elite-ketcheren fortsætter Dunlop brugen af 'Aero skin' teknologien, hvor man inspireret af hajens skind har forsøgt at skabe en mere aerodynamisk overflade på ketcheren, der tillader den et mere frit sving gennem luften. Den øgede svinghastighed giver dig mere power i dit slag og det gør det nemmere for dig at slå dig fri i pressede situationer.

I deres nye Precision-serie introducerer Dunlop ydermere deres 'CX Grommets'. Dette indebærer kort fortalt, at ketcherens 'grommets' sidder lidt dybere i rammen, hvilket reducerer vindmodstanden og gør dit sving med ketcheren hurtigere. Derudover øger Dunlops MoS2 teknologi grommets' holdbarhed med helt op til 40%, hvilket er en stor fordel for spillere, der har en tendens til at slide disse i stykker.

Dunlop Precision Elite er en absolut topketcher, der fortjener at få en god streng i fra start.