Om os

Squashlife - Din specialbutik i squash 

Vi er Danmarks første og eneste rigtige specialbutik for squashspillere.

 

Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.

 

 

Os bag disken

I forretningen glæder vi os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det squashudstyr, der passer til dine behov. Vores team består af folk, der alle er specialister inden for squash:

Morten: Ejeren af Squashlife, 4-dobbelt dansk mester og tidligere professionel spiller på PSA Touren. Han ved alt, hvad der er værd at vide om squash – og så lidt mere J. Morten er i forretningen stort set fuld tid mandage, torsdage og fredage. Og om onsdagen er han som regel til at træffe frem til om eftermiddagen. Morten er desuden Danmarks mest erfarne squashtræner, så hvis du vil forbedre dit spil, uanset niveau, er undervisning hos Morten vejen frem.

 

Lars: Lars har 13 års erfaring inden for squash bl.a. som aktiv spiller i 1.division og 8 år som bestyrelsesmedlem i Birkerød Squashklub. Med sin baggrund inden for kommunikation sørger han for, at www.squashlife.dk er opdateret med de nyeste produkter, tilbud og selvfølgelig alt muligt salgsgas, så du ender med at købe for meget mere, end du egentlig havde planlagt J Tirsdage og onsdage møder Lars dig i forretningen.

 

Casper: Casper har trods sine 20 somre spillet squash længere end de fleste. 11 år på squashbanen er det nemlig blevet til, idet Casper allerede startede som 8-årig. Siden da har han repræsenteret alle danske juniorlandshold, ligesom han pt. er at finde i bruttotruppen på seniorlandsholdet. Casper er en af landets bedste opstrengere og har stor erfaring med forskellige typer squashketchere.

 

Jens Christian: Jens Christian har ligesom Kasper sin unge alder til trods massiv erfaring fra squashbanen. Han har således også repræsenteret diverse ungdomslandshold op gennem juniorrækkerne og har blandt andet et U19 danmarksmesterskab under bæltet. JC spiller for Københavns Squash Klub, hvor han optræder som 3./4. single i Elitedivisionen. Udover sit engagement i squash studerer Jens Christian økonomi på Københavns Universitet.

 

Sissel: Sissel er 3-dobbelt dansk mester i mix-double and professionel træner hos os med mange års erfaring med undervisning på alle niveauer. Sissel har ikke skemalagte arbejdstider i forretningen, men hun hjælper regelmæssigt til, når der er brug for et par ekstra hænder. Derudover er hun butikkens kreative kraft.  

 

Åbningstider 

Mandag – fredag: Kl.10.00-17.30.

Lørdag: Kl.10.00-14.00.

Søn- og helligdage: Lukket.

 

Parkering 

Der er parkering lige foran døren. Ellers er der gode parkeringsmuligheder i Stockholmsgade eller i Øster Fairmagsgade,1 minuts gang fra squashbutikken. Husk at der skal trækkes p-billet alle steder i København.